Youp van ’t Hek vreest te worden ingeruild voor jongere man

Door Redactie
Youp van ’t Hek vreest te worden ingeruild voor jongere man

Youp van ‘t Hek (68) is weer helemaal opgeknapt na de ernstige gezondheidsproblemen waardoor hij lang uit de roulatie was. Echtgenote Debby Petter (65) week niet van zijn zijde, maar gaf de cabaretier wel te kennen open te staan voor een relatie met een jongere man.

Na zijn afscheid in 2024 wil hij wel blijven schrijven. Daarnaast wil hij nóg meer genieten met zijn vrouw, oud-journaallezeres Debby Petter, die sinds 2009 vooral solotheatervoorstellingen brengt. Zij heeft overigens nog geen plannen om te stoppen, maar feit is dat de twee meer tijd voor elkaar zullen krijgen. En voor hun drie kinderen. 

Jonger exemplaar 

Er mogen dan ‘mannen van een zekere leeftijd’ zijn die hun vrouw verlaten voor een jonger exemplaar, Youp moet daar niet aan dénken. ‘Ik mag al blij zijn als ze míj niet inruilt,’ vertelt hij in Saar Magazine. ‘Debby, die 65 is, jong van geest én heel mooi, zegt wel dat ze voor een jongere gaat als ik er niet meer ben,’ zegt Youp, die met name voor zijn vrouw hoopt dat hij niet dement wordt. ‘Het lijkt me ook voor Debby fijner als ik gewoon op een dag dood neerval in plaats van dat gekloot met rolstoelen en zo.’

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 23 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.