Youp van 't Hek vervroegt al zijn shows speciaal voor Ajax

Youp van 't Hek Ajax

Cabaretier Youp van ‘t Hek vervroegt zijn voorstelling ook op de overige avonden waarop Ajax wedstrijden in de Champions League speelt.

Zijn impresariaat laat op Twitter weten dat ook op 8 mei, de avond van de tweede halve finale, de show in Utrecht om 19.00 uur begint. “We mogen de voetbalfans in Utrecht natuurlijk ook niet teleurstellen”, aldus Hekwerk.

Ajax

Eerder vervroegde Van ‘t Hek ook zijn show op de eerste avond waarop Ajax tegen Tottenham Hotspur speelde. In het programma Met Het Oog Op Morgen bevestigde Van ‘t Hek dat ook bezoekers in Apeldoorn, waar hij op 1 juni speelt, eerder aanwezig moeten zijn als Ajax de finale van de Champions League haalt.

“Ook daar hangen we dan een groot scherm in de zaal op en gaan met het hele publiek kijken”, aldus de 65-jarige komiek. “Ik ga dan lekker midden in de zaal zitten en met het hele publiek kijken.” In de voorstelling Met De Kennis Van Nu blikt Van ‘t Hek terug op de ambities en dromen die hij had toen hij begon als cabaretier.

Youp van 't Hek vervroegt al zijn shows speciaal voor Ajax

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders