• Yolanthe Cabau

Yolanthe zet jarige moeder in het zonnetje met zoete jeugdfoto

Door Redactie
Yolanthe zet jarige moeder in het zonnetje met zoete jeugdfoto

Gisteren was een feestelijke dag voor de familie Cabau: moeder Richarda was namelijk jarig. En dat laten de zussen Yolanthe en Xelly natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan.

'Happy Birthday voor de vrouw van wie ik het meest houd en bewonder in de hele wereld, mijn lieve mama!', begint Yolanthe bij de post. 'Bedankt mam dat je zo'n engel bent voor iedereen die je pad kruist. Om voor iedereen te zorgen die je kent en niet kent. Bedankt voor het opvoeden van mij en al mijn broers en zussen met je oneindige liefde.'

Trots

Cabau bedankt haar moeder voor nog wat meer zaken en weet waar haar moeder allemaal doorheen is gegaan. 'Het breekt mijn hart als ik aan die dingen denk. Maar je weer zien schitteren na alles wat we weten ... wow dat is iets anders! Ik wil dat je weet dat ik meer dan trots op je ben!' Yolanthe hoopt dat ze haar (toekomstige) kind(eren) zo kan opvoeden zoals haar moeder dat bij hen heeft gedaan.

Feliciteren

Ook zus Xelly feliciteert haar moeder, maar dan met een iets recentere foto. 'I will always got your back my mama!', laat ze weten bij het kiekje. 'Fijne verjaardag voor DE belangrijkste én mooiste vrouw in mijn leven. Ik bewonder je om wie je bent en je kracht en onvoorwaardelijke liefde! We houden zoveel van je!'

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.