Yolanthe verwijdert Wesley uit haar verleden!

Door Redactie
Yolanthe verwijdert Wesley uit haar verleden!

Over de liefdesbreuk van Wesley en Yolanthe Sneijder-Cabau valt weinig te horen... maar te zien des te meer. Al zal ook dat niet lang meer duren, als het aan Yolanthe ligt: de voetbaldiva verklaart een deel van haar verleden ‘besmet’, en foto’s uit die tijd, met daarop ook Wesley, mogen als het aan haar ligt niet meer vertoond worden.

Vorige week ontving Story per e-mail een opmerkelijk verzoek van het Amsterdamse bedrijf White Canvas. Deze firma beschermt particulieren en bedrijven tegen de negatieve gevolgen van reputatiebedreigingen op het internet. Aan Story werd het volgende geschreven: ‘Tot mij wendde zich mevrouw Sneijder-Cabau, hierna cliënte. Cliënte heeft ons ingeschakeld haar te helpen bij het waar-borgen en verbeteren van haar online imago en aanwezigheid op het Internet. Op uw website zijn afbeeldingen gepubliceerd waarop cliënte wordt afgebeeld. Deze afbeeldingen worden weergegeven bij artikelen die betrekking hebben op cliënte. Het gaat om de volgende afbeeldingen.’ Vervolgens werd een aantal linkjes naar foto’s op onze website Story.nl vermeld – deze foto’s ziet u hier afgebeeld. De afzender vervolgt in het e-mailverzoek: ‘Mijn cliënte zou het enorm waarderen wanneer de desbetreffende afbeeldingen worden vervangen door een actuele afbeelding (zie bijlage).’ De tien door White Canvas meegestuurde foto’s van Yolanthe – die we niet afbeelden in dit artikel omdat de kwaliteit mager is en het auteursrecht onduidelijk – dienden ter vervanging van de foto’s die volgens Yolanthe het daglicht niet meer kunnen verdragen. 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 16 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Yolanthe verwijdert Wesley uit haar verleden!

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders