• Yolanthe Cabau

Yolanthe straalt van oor tot oor tijdens uitje met zoontje: 'Wat lijkt hij veel op jou'

Yolanthe straalt van oor tot oor tijdens uitje met zoontje: 'Wat lijkt hij veel op jou'

Yolanthe Cabau (36) vertoeft al een tijdje met haar zoontje in Los Angeles en dat bevalt haar maar wat goed. De actrice geniet van een zonovergoten dag met Xess Xava, maar er valt volgers ook wat anders op.

De brunette laat haar volgers gezellig meekijken met een hele reeks aan foto's en schrijft: 'Sprinkle kindness like it’s confetti.' Daarna volgen een hoop hartjes in alle kleuren van de regenboog. 

Tekst gaat verder onder de post.

Heerlijke start

Volgers vinden de positieve beelden een fijne start van de dag. 'Heerlijk om op deze manier de woensdag te beginnen! ???', merkt iemand op. Toch vinden fans ook dat Xess Xava steeds meer op zijn moeder begint te lijken. 'Wat lijkt hij op jou zeg! ? En mooi je krullen weer terug ???' en 'Wat een mooi mannetje en wat lijkt hij veel op jou❤️', is onder meer terug te vinden in de reacties.

Leven in Los Angeles

Yolanthe Cabau geniet van haar nieuwe leven in Los Angeles, waar ze na de breuk met Wesley Sneijder al snel neerstreek. Dat betekent echter wel dat Wesley hun zoontje Xess Xava (5) nauwelijks ziet. Niet alleen pijnlijk voor hem, maar ook voor Xess Xava, die zijn vader ongetwijfeld zal missen.

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.