• Yolanthe Cabau

Yolanthe's zus Rebecca Cabau pronkt met miljardair

Door Redactie
Yolanthe's zus Rebecca Cabau pronkt met miljardair

Waarom denkt ú dat de schatrijke Marcel Boekhoorn (58), geschat op een vermogen van 1,8 miljard euro, altijd zulke sexy minnaressen verovert? Eerst Tatjana Simic (die daarna de ook al gefortuneerde worstenkoning Lex van Hessen verleidde), toen Hind en nu Rebecca Cabau (34), de pittige zus van Yolanthe.

Natuurlijk: omdat hij zo lief is. Want dat is Marcel. Met zijn geld heeft dat niets van doen. Zó makkelijk om het daar altijd weer op te gooien bij de man die de twee Chinese pandaberen naar zijn eigen Ouwehands Dierenpark haalde! Rebecca’s hand is jong, en telt drie vingers plus eventueel een duim die nog ruimte bieden voor wat glimmende cadeautjes. Maar nogmaals: daar gaat het de brunette niet om. Ze controleert hier alleen maar even of haar geliefde zijn hart op de juiste plek heeft zitten. En dat klopt.

Lees alle verhalen in Story. Editie 23 ligt nu in de winkel.

Yolanthe's zus Rebecca Cabau pronkt met miljardair

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Edwin Smulders