• Yolanthe Cabau

Yolanthe realiseert zich: 'De tijd laat ons zien wat er echt toe doet'

Door Redactie
Yolanthe realiseert zich: 'De tijd laat ons zien wat er echt toe doet'

Soms moet je dingen even laten rusten, om dan tot een conclusie te kunnen komen. Dat realiseert ook Yolanthe (35) zich, zo laat ze weten via Instagram.

Cabau deelt twee prachtige kiekjes met zoontje Xess Xava en schrijft: 'De tijd laat ons op een prachtige manier zien wat er echt toe doet ?.' Doelt ze hiermee ook op haar mannetje of heeft ze het misschien over een verzoening met haar ex Wesley Sneijder (36)? De tijd zal het leren.

Mooi mannetje

Volgers vinden het in ieder geval een mooi plaatje. Ook Jessey Sneijder, de zoon van de voormalig voetballer en zijn ex Ramona Streekstra, laat hartjes achter. Hierop reageert Yolanthe: 'We missen jou schatje ❤️ love u.' Een ander merkt op: 'Wat een mooie foto. Geniet van je mooie, lieve mannetje?.' 

Verzoening?

Nieuw jaar, nieuwe kansen. Geldt dat ook voor Wesley Sneijder, die er geen geheim van maakt dat hij Yolanthe Cabau dolgraag terug wilt? Medium Marion Berndsen voorspelt in Story een langverwachte verzoening.

Kat uit de boom kijken

Wesley Sneijder wil zich nog steeds het allerliefst verzoenen met Yolanthe Cabau. Zij blijft voorlopig nog de kat uit de boom kijken. 'De liefde voor Wesley is zeker niet weg, maar Yolanthe heeft een behoorlijke klap gehad van alles wat er is gebeurd,' vertelt medium Marion. 'Daar kan en wil ze nog niet overheen stappen.'

Relatie niet van de baan

Als de voormalig voetballer zijn vrouw terug wilt, zal hij zich moeten bewijzen. 'Toch voel ik dat er in 2021 wel een begin met een verzoening wordt gemaakt. Maar dat zal pas verderop in het jaar zijn. Yolanthe is heel erg met haar eigen leven bezig. Dat pad wil ze blijven volgen. Maar een relatie tussen hen is zeker niet van de baan.'

Verknald met Yolanthe

Het stel trouwde in 2010 en kreeg samen zoon Xess Xava. Hoewel er bij de bekendmaking van hun breuk geen uitspraken werden gedaan over de reden, schreef Sneijder later op sociale media dat hij het verknald had. In het boek vertelt hij dat het tijdens feesten uit de hand is gelopen en hij op die momenten verder is gegaan met andere vrouwen dan hij had moeten doen.

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.