• Liefde

Yolanthe opnieuw zwanger? Dít zegt ze er eerlijk over

Door Redactie
Yolanthe opnieuw zwanger? Dít zegt ze er eerlijk over

Als je zo’n bekend persoon bent zoals Yolanthe, dan is het niet altijd even makkelijk. Er wordt namelijk nogal een hoop over je gezegd.

Door: Tessa Heinhuis (Libelle)

Daar vraagt de vrouw van Wesley Sneijder en moeder van Xess Xava heus niet altijd om. Maar ja, met meer dan 1 miljoen volgers op Instagram houden veel mensen zich dagelijks met haar bezig.

Tweede zwangerschap

Zo worden er dingen over haar gespeculeerd. Veel mensen hebben het over haar tweede zwangerschap. Yolanthe laat aan Grazia weten hoe het precies zit. Ze is eerlijk: 'Ik ben niet zwanger. In de toekomst zouden we wel heel graag ons gezinnetje willen uitbreiden als het ons gegund is. Nu zijn we zo druk dat we het allemaal even op ons af laten komen. We zitten ook nog steeds in een adoptieproces, dus ook dat is heel spannend.' Dat er nog een kinderwens is, is dus duidelijk. En dat het wellicht op een andere manier zal gaan dan de natuurlijk weg, dat ook.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Yolanthe opnieuw zwanger? Dít zegt ze er eerlijk over

Beeld: Peter Smulders