• Showbizz

Yolanthe kan na breuk nog steeds op familie Sneijder rekenen

Door Redactie
Yolanthe kan na breuk nog steeds op familie Sneijder rekenen

Yolanthe kan na de breuk met ex-geliefde Wesley Sneijder nog steeds op haar voormalige schoonfamilie rekenen. 'Na al die jaren is Wesley's familie ook mijn familie geworden. Ik houd zielsveel van zijn ouders', aldus Yolanthe.

Yolanthe heeft veel succes gehad dit afgelopen jaar. Ze speelde in de bioscoophit F*ck de liefde, introduceerde haar kinderkledingmerk, speelde de hoofdrol in de serie DNA en haalde meer dan een miljoen op met de inzamelingsacties voor haar stichting Free a Girl die de strijd aangaat tegen kinderprostitutie. Maar 2019 is daarnaast ook een van de zwaarste jaren uit haar leven. Dat heeft maken haar stukgelopen huwelijk met Wesley. Aan VROUW vertelt Yolanthe: “Dit jaar was een van de moeilijkste jaren uit mijn leven. Ik denk dat iedereen die een relatiebreuk heeft ervaren, begrijpt hoe verdrietig en eenzaam dat kan zijn.”

SchoonfamilieDat Yolanthe het afgelopen jaar druk heeft gehad is nogal zacht uitgedrukt. Die drukte, zoals lange draaidagen op set, combineren met een 4-jarig kind kan nogal lastig zijn. Voor de opvang van haar zoontje Xess Xava kan de actrice gelukkig altijd nog rekenen op de ouders van Wesley. ‘Zijn moeder is als een moeder voor me. Wat er ook gebeurt, die liefde zal nooit verdwijnen,’ vertelt ze. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Flaironline | Beeld: Peter Smulders