• Liefde

Yolanthe doet boekje open over geruchten huwelijksproblemen

Door Redactie
Yolanthe doet boekje open over geruchten huwelijksproblemen

Yolanthe Sneijder-Cabau is hartstikke gelukkig met haar man Wesley Sneijder, maar in de roddelbladen staat regelmatig dat dat niet het geval is. De presentatrice snapte in eerste instantie niets van de geruchten over huwelijksproblemen, maar is het toch gaan begrijpen.

Door: Nu.nl

'Wesley heeft nu vakantie op Ibiza, samen met Xess, terwijl mensen ons daar altijd samen zagen. Het ding is: ik ben nu aan het draaien. Maar als je daar niet van op de hoogte bent, kan ik me voorstellen dat je het gek vindt dat hij daar zonder zijn vrouw zit', aldus Sneijder-Cabau in gesprek met Grazia.

Instagram

De 33-jarige presentatrice is voor werk veel in Nederland, maar is ook in Mexico geweest en heeft in Los Angeles rondgelopen. Op haar Instagram ontbreekt haar echtgenoot, die momenteel op Ibiza zit, daarom regelmatig. Maar dat is niet de enige reden. 'Wij hebben twee jaar geleden besloten dat ik mijn Instagram zou gebruiken als platform voor mijzelf en mijn werk, waaronder fashion, mijn boetiek en alles wat er in mijn leven gebeurt. Bewust los van Wesley, omdat ik al zo vaak als voetbalvrouw werd neergezet, terwijl ik zelf ook altijd heel hard heb gewerkt.'

Geruchten

Volgens Sneijder-Cabau was het niemand opgevallen dat haar man grotendeels ontbreekt op sociale media, tot er geruchten ontstonden dat er huwelijksproblemen zijn. 'Al met al is het denk ik een opeenstapeling van factoren die tot bepaalde speculaties heeft geleid.' De geruchten raken de presentatrice niet. 'Want ik weet hoe het echt zit. Wesley heeft wel even van zich laten horen via social media, omdat hij teleurgesteld was in het feit dat bepaalde roddels als feiten werden gepresenteerd. Tot hier en niet verder.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Yolanthe doet boekje open over geruchten huwelijksproblemen

Door: Nu.nl | Beeld: Peter Smulders