• Liefde

Yolanthe Cabau vertelt haar wensen voor de toekomst: 'Zou nog een keertje moeder willen worden'

Door Redactie
Yolanthe Cabau vertelt haar wensen voor de toekomst: 'Zou nog een keertje moeder willen worden'

Binnenkort is Yolanthe Cabau weer te zien in een nieuwe film genaamd 'Liefde Zonder Grenzen'. In een interview met RTL Boulevard vertelt de actrice over haar toekomstwensen. 

'Ik zou nog wel heel veel landen willen bezoeken, culturen leren kennen', laat ze nadenkend weten. 'Er zijn nog wel verschillende rollen die me gaaf lijken om te spelen.' Ze geeft een voorbeeld: 'Het lijkt me leuk om een keer een Spaanse rol te spelen.' Ze sluit af met haar grootste wens voor de toekomst. 'Ik zou nog wel een keertje moeder willen worden'.

Kinderwens

En dat is niet de eerste keer dat de brunette deze wens uitspreekt in de media. Yolanthe weet als geen ander hoe het is om op te groeien omringd door vrouwen, aangezien ze zelf acht (!) zussen heeft. Daarom gunt ze haar mannetje ook met liefde nog een zusje, zo liet ze laatst weten in haar column voor Grazia. ‘Ik zou nog heel graag kinderen willen. Ik droomde altijd van een groot gezin en dat kan nog steeds. Maar ik weet niet hoe het zal lopen. Ik laat het op me afkomen.’

Niet met Sneijder

Hoewel Wesley Sneijder pasgeleden nog duidelijk maakte dat hij zijn ex terug zou willen, denkt Yolanthe daar duidelijk anders over. Sterker nog, Cabau lijkt juist vooral verder te willen. Dat vertelde ze in gesprek met Talkies. En helaas voor de voetballer: Yolanthe ziet het niet meer goed komen tussen hen twee. Hoewel ze veel liefde heeft voor Wesley en nog altijd van hem houdt, geldt dat niet voor zijn gedrag. ‘Ik kan er nog om huilen.’

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.