• Yolanthe Cabau

Yolanthe Cabau: 'Het leven is goed'

Door Redactie
Yolanthe Cabau: 'Het leven is goed'

Yolanthe Cabau lijkt sterker dan ooit na haar breuk met Wesley Sneijder. De presentatrice deelt dan ook vol trots een filmpje van haar zoontje op Instagram.

Te zien is hoe Xess Xava vrolijk aan het dansen is en Yolanthe schrijft dan ook: 'Het leven is goed.' Ook het ventje geniet met volle teugen: hij steekt zijn tong uit naar de camera en trapt enthousiast zijn been in de lucht.

Lof

Haar volgers hebben dan ook niks dan lof voor de actrice en haar zoontje. 'Wat een heerlijk mannetje ?', schrijft Leontine Borsato. Jan Kooijman laat weten: 'Haha yess! Kijk ‘m gaan ??.'

Roerige periode

In haar privéleven maakt Yolanthe een roerige periode door. Wesley en Yolanthe, die in 2010 trouwden, maakten in maart bekend uit elkaar te gaan. Verder deden de twee geen mededelingen over de reden van het besluit. Wesley zei op Instagram wel dat hij het meerdere malen verknald had. De voetballer bevestigde deze maand dat ze officieel uit elkaar zijn en zei schoon genoeg te hebben van alle geruchten die in de rondte gaan. Yolanthe doet tot op heden geen uitspraken over de breuk, maar laat door het delen van inspirerende quotes op social media soms toch doorschemeren wat de situatie met haar doet.

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.