Yolanthe Cabau beleeft emotionele dag: 'Ik denk heel veel aan jou'

Yolanthe Cabau beleeft emotionele dag: 'Ik denk heel veel aan jou'

Vandaag beleeft Yolanthe Cabau een emotionele dag. Twaalf jaar geleden overleed haar neefje Justin. Een 'bijzondere dag' om bij stil te staan.

Neefje Justin

'Vandaag is een bijzondere dag', schrijft Yolanthe in haar Instagram Storie. In 2009 overleed haar neefje Justin en daar staat de actrice even bij stil. 'Onze lieve JJ. Ik hou van jou en ik mis jou en ik denk heel veel aan jou en ik zal je nooit vergeten! Je bent nu een prachtige engel in de hemel, op een dag zullen we weer knuffelen', aldus Cabau. Ook spreekt ze haar liefde uit voor zijn mama, broertje en zusje. '

Zoontje zus Kalin

Voor de mensen die de presentatrice nog niet zo lang volgen, legt Yolanthe de situatie van haar neefje nogmaals uit. 'Mijn lieve neefje Justin stierf aan een stofwisselingsziekte nog voor hij 2 jaar oud was', vertelt ze. 'Mijn lieve zus Kalin, zijn mama is de allerliefste en ik ben megatrots op haar,' aldus een emotionele maar lieve Yolanthe. 

Yolanthe Cabau beleeft emotionele dag: 'Ik denk heel veel aan jou'

Alleenstaande moeder

Ondanks dat het gezinsleven natuurlijk niet zo is gelopen als dat Yolanthe voor ogen had, probeert ze elke dag wel een manier te vinden om haar zoon Xess (5) het beste te geven. Als alleenstaande moeder betekent het ook dat je de dagelijkse beslissingen in je eentje moet nemen. Dat is voor Yolanthe de normaalste zaak van de wereld geworden. 'Natuurlijk heb ik van die dagen dat alles zwaar is, maar ook dan probeer ik te kijken naar de positieve kant van dingen', zegt ze in Grazia.

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.