• Liefde

Yolanthe brengt ode aan moeder: 'Hou zo veel van jou mama!'

Door Redactie
Yolanthe brengt ode aan moeder: 'Hou zo veel van jou mama!'

Yolanthe Cabau van Kasbergen kan in moeilijke tijden altijd rekenen op haar familie. De presentatrice en actrice bedankt haar moeder Richarda voor de onvoorwaardelijke liefde die ze van haar krijgt.

Yolanthe heeft weleens gelukkigere tijden gekend. De breuk met Wesley Sneijder hakt er behoorlijk in. Daardoor beseft ze maar al te goed hoe fijn de steun van haar naasten is. De brunette zet haar moeder daarom in het zonnetje. 'Liefde zo krachtig als die van je moeder laat zijn sporen na... Het geeft ons eeuwige bescherming,' schrijft ze. 'Hou zo veel van jou Mama!!!'

Roerige periode

Wesley en Yolanthe, die in 2010 trouwden en samen een zoon hebben, maakten in maart bekend uit elkaar te gaan. Verder deden de twee geen mededelingen over de reden van het besluit. Wesley zei op Instagram wel dat hij het meerdere malen verknald had. De voetballer bevestigde afgelopen juli dat ze officieel uit elkaar zijn.

Beeld: Peter Smulders 

Yolanthe brengt ode aan moeder: 'Hou zo veel van jou mama!'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.