• Liefde
  • Yolanthe Cabau

Xelly Cabau zwanger van tweede kindje

Door Redactie
Xelly Cabau zwanger van tweede kindje

Leuk babynieuws: Xelly Cabau (32) is in verwachting van haar tweede kindje. Dat onthult de zus van Yolanthe zojuist op Instagram.

Het hele gezin poseert op de bank met de echofoto's en Xelly onthult ook al meteen de uitgerekende datum: 'Juni 2021 ❤️❤️❤️❤️!!!!' Hun zoontje Yono kijkt in ieder geval al vol trots naar zijn zwangere moeder.

Vernoeming

De naam van hun eerste kindje is niet zomaar gekozen. Xelly liet destijds weten via Instagram dat het 'Yo'-gedeelte afkomstig is van haar zus Yolanthe en dat No komt van de andere tante van hun mannetje, Noor. Ook de tweede naam Kasper is een verwijzing naar familieleden. Deze zit in de familie van Beer: zowel hij, zijn vader én zijn opa dragen deze vernoeming. Of de actrice ook deze keer weer een vermelding krijgt, is nog maar de vraag.

Bijzondere band

De band met zus Yolanthe is sowieso bijzonder. Eerder onthulde Xelly al aan Story dat Xess Xava meer een broertje zal worden dan een neefje. ‘Onze zoontjes zullen straks letterlijk samen opgroeien. Gekscherend roepen we al dat ze meer als broertjes dan als neefjes met elkaar zullen omgaan. Xess Xava krijgt er dus als het ware een broertje bij.’

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.