• Liefde
  • Yolanthe Cabau

Xelly Cabau geniet van wandeling met gezin: 'Family walks zijn de beste!'

Door Redactie
Xelly Cabau opruimen

In deze tijd zit er weinig op dan op pad te gaan voor een wandeling. Van een ommetje in de buurt tot flink wat kilometers maken in het bos: Xelly Cabau (33) weet in ieder geval wel wat haar favoriet is.

'Family walks zijn de beste!', schrijft ze bij verschillende kiekjes. Toch heeft ze ook nog wel een vraag aan haar volgers: 'Wat doen jullie met je dreumes en peutertjes in deze tijden?'

Groot geworden

Hierop reageert iemand: 'Onze kindjes zijn snel tevreden met eenvoudige dingen zoals een wandeling of het bakken van koekjes.. Wij volwassenen denken soms te moeilijk ?.' Toch valt een van haar volgers ook wat anders op. 'Ahww heerlijk dat Yono zo groot wordt ?', is te lezen.

Tweede kindje

Xelly is in verwachting van haar tweede kindje. Dat onthulde de zus van Yolanthe eind vorig jaar op Instagram. Het hele gezin poseerde op de bank met de echofoto's en Xelly verklapte ook al meteen de uitgerekende datum: 'Juni 2021 ❤️❤️❤️❤️!!!!' Hun zoontje Yono kijkt op het kiekje in ieder geval al vol trots naar zijn zwangere moeder.

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Xelly Cabau geniet van wandeling met gezin: 'Family walks zijn de beste!'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.