Wow! Zo zag Ali B er vroeger uit voordat hij bekend werd

Door Redactie
ali b vroeger

Ali B (39) is trotse vader van drie kinderen en naast het maken van muziek is hij ook de eigenaar van drie ondernemingen. Dit had hij in zijn jonge jaren waarschijnlijk niet zien aankomen. Hoe Ali B er vroeger uitzag? Nou, zó dus!

Begin jaren '00 brak Ali Bouali in heel Nederland door met het nummer Ik ben je zat in samenwerking met Brace. Vanaf toen nam Ali B's carrière een vogelvlucht en bestormde hij de hitlijsten met hits als Wat zou je doen (met Marco Borsato), Rampeneren (met Yes-R en Partysquad), Leipe Mocro Flavour. De rapper verscheen daarna steeds meer op tv, en is hij jurylid bij zangprogramma's als The Voice of Holland. Maar hoe ging Ali B vroeger door het leven, voordat hij bekend werd?

Ali B vroeger

Het valt niet te ontkennen dat Ali B een succesvolle (muziek)carrière heeft. Om anderen te inspireren, deelde Ali B een hele oude foto van zichzelf met daarbij motiverende woorden. Op het kiekje zien we een hele jonge Ali B. "Betrokken vader van drie gezonde kinderen en eigenaar van drie succesvolle ondernemingen op weg naar meer (ondernemingen dan he) ?.....je kunt meer hebben dan je hebt omdat je meer kunt worden dan je bent," schrijft hij bij de foto. Benieuwd geworden? Dit was Ali B vroeger:

Nieuwe muziek

De rapper is de afgelopen tijd druk in de weer geweest met muziek en brengt in 2021 niet één, niet twee, maar wel vier nieuwe albums uit. Alle platen krijgen hun eigen stijl, zo onthult hij in een interview met het AD. De 39-jarige Ali baseerde de albums op playlisten in Spotify. Ali is naar eigen zeggen erg blij met het resultaat. 'Ik ben weer terug waar het voor mij begon: muziek maken voor de lol.' Het is nog niet bekend wanneer de albums precies uitkomen.

Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.