• De Frogers

Working 9 to 5: Danny Froger maakt opvallende carrièreswitch

Working 9 to 5: Danny Froger maakt opvallende carrièreswitch

Het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat er bijna geen optredens meer zijn. Voor artiesten een zware dobber, maar Danny Froger (33) besloot daarom zijn inkomsten op een andere manier binnen te halen.

De zanger zit namelijk momenteel op kantoor, zo liet hij gisteren weten bij Koffietijd. De baan kwam ineens op zijn pad en dat kwam goed uit. Want stilzitten? Dat is niks voor Froger. 'Na twee weken thuis op de bank te zitten had ik zoiets van: dit is echt verschrikkelijk. Ik had iedere serie inmiddels wel gehad.'

Te gek

Danny vervolgt: 'Ik moet wat om handen hebben en doen. Dit kwam, geluk bij een ongeluk, op mijn pad en ik moet eerlijk zeggen: ik vind het echt te gek om bij zo'n mooi bedrijf te mogen werken.'

Niet alleen geld

En hij heeft de baan heus niet alleen aangenomen voor het geld. 'Wat moet ik anders doen de hele dag?', aldus Froger. 'Wachten tot ik een belletje krijg van iemand?' Livestreams zijn volgens Danny dan ook niet de oplossing, hij wil liever gewoon weer met mensen onderweg zijn. Toch betekent dat niet dat hij zijn zangcarrière aan de wilgen hangt: hij heeft gewoon weer een nieuwe single uitgebracht.

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.