Wolter Kroes 'ergert zich kapot' aan feestende Lil' Kleine: 'Vreselijk, hij heeft er gewoon lak aan'

Door Redactie
Wolter Kroes 'ergert zich kapot' aan feestende Lil' Kleine: 'Vreselijk, hij heeft er gewoon lak aan'

Dat Lil' Kleine (26) zich niet écht aan de coronaregels houdt, is geen geheim meer. De rapper vertoeft nog steeds op het zonnige Dubai, vanuit waar hij regelmatig feestende beelden deelt en zelfs middelvingers opsteekt naar de maatregelen in Nederland.

Wolter Kroes (52) is dan ook absoluut niet te spreken over zijn collega. 'Ik vind het zo verschrikkelijk stom wat hij doet, en ook hoe zijn reacties zijn op Instagram', aldus de zanger aan Weekend. 'Ik erger me er helemaal kapot aan dat ik hem samen met Estelle Cruijff een middelvinger zie opsteken, van: zo Nederland met je corona, hier heb je dat niet!'

Eigen risico

Toch is Lil' Kleine momenteel natuurlijk niet de enige die op Dubai is. Wolter vindt het hun eigen risico, maar zou het niet zo op social media zetten. Zeker als je weet hoe het er momenteel aan toe gaat op de volle IC's in Nederland. 'Dan ga je pas begrijpen wat corona inhoudt, het is vreselijk wat daar gebeurt. En dan ga jij lekker met je middelvinger op social media zeggen: doei Nederland, want wij zitten in Dubai. Alsof ze onschendbaar zijn.'

Lak

Vooral de beelden waarin Jorik feestend de komst van de vaccins vierde, maar daarbij nul afstand hield, schieten bij Wolter in het verkeerde keelgat. 'Vreselijk, hij heeft er gewoon lak aan. Ik hoop echt dat heel horeca-Nederland dit filmpje ziet, net als artiesten waarvan al het geld wegstroomt waar ze al die jaren voor gevochten hebben, maar vooral de grote organisatoren die het heel zwaar hebben.' Als Wolter een organisator zou zijn, zou hij Lil' Kleine absoluut niet meer boeken. 'Dan zou ik denken: nu even niet, vriend', sluit de zanger af.

Bron: Shownieuws, Weekend | Beeld: Peter Smulders

Wolter Kroes 'ergert zich kapot' aan feestende Lil' Kleine: 'Vreselijk, hij heeft er gewoon lak aan'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.