Winston verrast door ‘andere’ Renate: ‘Dit heeft een heel nieuwe dimensie aan ons huwelijk gegeven’

Door Redactie
Winston verrast door ‘andere’ Renate: ‘Dit heeft een heel nieuwe dimensie aan ons huwelijk gegeven’

Dit jaar vieren Winston Gerschtanowitz en zijn vrouw Renate dat ze twintig jaar samen zijn, waarvan ze tien jaar zijn getrouwd. Waar andere huwelijken tijdens de lockdown onder spanning kwamen te staan, werd Winston juist blij verrast door zijn vrouw.

Winston Gersch-tanowitz (44) heeft het geen moment vervelend gevonden om met zijn vrouw Renate en hun twee kinderen Julian (12) en Benjamin (10) het afgelopen jaar verplicht thuis te zitten. ‘Ik besef ook dat wij best in een luxepositie zitten,’ vertelt Winston aan Story.

Verrast

Zijn huwelijk met Renate heeft er allerminst onder geleden. ‘Integendeel. Ik denk dat wij juist hechter zijn dan ooit.' Met Renate begon Winston zelfs een eigen bedrijf. ‘We leven dus niet alleen samen, we werken nu ook samen. Ik moet zeggen dat dat heel goed bevalt. Ik heb gemerkt dat Renate en ik heel goed kunnen samenwerken,’ vertelt Winston. ‘Ik ben altijd van de creatieve ideeën, maar zij is een zeer goede zakenvrouw. Daarin heeft ze me echt verrast. Ik heb Renate hierdoor op een heel andere manier leren kennen. Het is leuk als je elkaar na zoveel jaar nog weet te verrassen. Dat moet ook blijven. We zijn komend jaar tien jaar getrouwd en twintig jaar samen. Maar we zorgen ervoor dat het nooit lang saai is. Saai is niet erg, maar je relatie moet geen sleur worden. Dat samenwerken heeft een heel nieuwe dimensie aan ons huwelijk gegeven.’

Door: Karin Riethoven | Beeld: Edwin Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 3 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Winston verrast door ‘andere’ Renate: ‘Dit heeft een heel nieuwe dimensie aan ons huwelijk gegeven’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.