Winnares Fresia doneert deel prijzengeld WIDM aan Oekraïne

Door Redactie
Winnares Fresia doneert deel prijzengeld WIDM aan Oekraïne

Fresia Cousiño Arias doneert een deel van het prijzengeld van Wie is de Mol? aan hulp voor slachtoffers van de oorlog in Oekraïne. Dat vertelde de presentatrice na afloop van de finale aan het ANP.

In de uitzending vertelde Fresia al dat een deel van het prijzengeld van 8065 euro gaat naar Favela Street Foundation, de organisatie van Rocky Hehakaija, de winnares van het vorige seizoen. Een ander deel gaat naar hulp aan Oekraïne, zegt ze.

Fresia doneert prijzengeld

'Ik denk dat er op dit moment genoeg dingen gebeuren in de wereld waarvan we allemaal vinden dat we het moeten steunen', legt Fresia uit. Overigens gaat niet alles dan naar Giro555, zegt ze. 'Bijvoorbeeld Stichting Vluchteling heeft altijd projecten waarmee ze vluchtelingen helpen, dat vind ik ook belangrijk.'

Wie is de Mol?

Tijdens de live-uitzending van Wie is de Mol? op NPO 1 werd zaterdag bekend dat acteur Everon Jackson Hooi dit jaar De Mol was. Cousiño Arias werd de winnaar en Kim-Lian van der Meij werd de verliezend finalist.

Bron: ANP | Beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.