• Liefde

Wim Kieft terug bij ex Suzanne Martens

Door Redactie
Wim Kieft terug bij ex Suzanne Martens

Ze gingen uit elkaar toen Wim Kieft zichzelf verloor in een cocaïneverslaving. Maar sinds hij is afgekickt en zijn leven weer op de rit heeft, hebben de voormalig profvoetballer en Suzanne Martens, de moeder van zijn dochtertje Feline, de liefdesdraad weer opgepakt. ‘We hebben het weer heel fijn samen,’ vertelt Wim aan Story.

Was Wim Kieft de afgelopen jaren geregeld om minder vrolijke redenen in het nieuws, inmiddels zijn er weer mooie berichten rond de voormalige voetbalvedette op te tekenen. Wim blijkt het geluk weer te hebben gevonden met zijn ex-geliefde Suzanne Martens, met wie hij dochter Feline (8) heeft. ‘Suzanne en ik zijn al weer een hele tijd samen,’ vertelt Wim. ‘Dat is heel erg fijn. We zijn uit elkaar gegaan in de tijd dat ik problemen had. Nu hebben we het weer heel fijn samen.’

Lees het hele verhaal in Story. Editie 24 ligt nu in de winkel.

Wim Kieft terug bij ex Suzanne Martens

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders