• Showbizz

William Rutten deelt 'oude schatten' van Chantal Janzen

Door Redactie
Chantal Janzen Volle Maan

Chantal Janzen speelde ooit de sterren van de hemel in de film Volle Maan en daar zijn nu mooie plaatjes van opgedoken op Instagram dankzij fotograaf William Rutten. 

William is hiervoor even zijn archieven ingedoken en vond oude foto's van de presentatrice uit 2002. Hij schrijft onder de foto's van Chantal op zijn Instagramaccount: "Oude schatten uit mijn '10.000 doosjes met films nog aan de rol' archief."

Volle Maan

Deze foto's dienden als promotiemateriaal voor Volle Maan, een film van Johan Nijenhuis. Chantal speelde destijds de rol van Andrea: het vriendinnetje van Hans Nijboer (gespeeld door Cas Jansen) en één van de acht tieners die meeging op zeilvakantie naar Mallorca.

Andere bekende acteurs die een rol in de film hadden, zijn Daan Schuurmans, Georgina Verbaan, Michiel Huisman, Teun Kuilboer en Lieke van Lexmond.

Ongeëvenaard systeem

William verbaast zichzelf meer over de kwaliteit van de foto's dan de foto's zelf. “Geschoten op Hasselblad, dik 15 jaar geleden mijn favoriete camera. Toch grappig eigenlijk dat je vroeger zo lang met een camera deed en nu toch wel elke 3 jaar een nieuwe nodig hebt. Als ik die oude Hasselblad uit de kast haal, doet hij het nog steeds! Ongeëvenaard systeem en het beste dat ooit gemaakt is.”

William Rutten deelt 'oude schatten' van Chantal Janzen

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders