Willem van Hanegem halsoverkop naar het ziekenhuis

Door Redactie
Willem van Hanegem halsoverkop naar het ziekenhuis

Willem van Hanegem herstelt van een longembolie. "Afgelopen week werd ik halsoverkop naar het ziekenhuis gebracht, omdat ik pijn had. Het voelde echt vreselijk", onthult Willem in zijn column in het AD.

Benauwd

Bij een longembolie zit een bloedvat naar de longen verstopt. De patiënt krijgt minder zuurstof in het bloed en krijgt het benauwd. De artsen van Willem raadden hem na de diagnose aan te gaan fietsen op een elektrische fiets. "Ik heb een gewone fiets met een paar versnellingen, maar die is ongeschikt, want het moeten lange tochten worden en ik mag absoluut niet te veel kracht verbruiken", legt De Kromme uit.

Prostaatkanker

Eerder dit jaar werd Willem van Hanegem behandeld tegen prostaatkanker. Twee maanden lang onderging de 74-jarige oud-Feyenoorder een reeks bestralingen. In maart werd bekend dat hij weer schoon was verklaard.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Willem van Hanegem halsoverkop naar het ziekenhuis

Beeld: Peter Smulders | (ANP)