• Overleden
  • Veronica Inside

Wilfred Genee wordt continu geconfronteerd met overlijden vader: 'Beetje ongemakkelijk allemaal'

Door Redactie
Wilfred Genee wordt continu geconfronteerd met overlijden vader: 'Beetje ongemakkelijk allemaal'

De vader van Wilfred Genee kwam vorige maand onverwacht te overlijden. Hij kreeg een hartaanval kort nadat zijn vrouw een val maakte van de trap en daardoor bewusteloos raakte. Op Radio Veronica laat de presentator weten hoe het nu met hem gaat.

Het was gisterochtend de eerste keer dat Wilfred weer aanschoof in zijn eigen radioprogramma. Omdat Johan Derksen op televisie openhartig had verteld over het overlijden van de vader van Wilred, werd de presentator er voor zijn gevoel overal mee geconfronteerd. 'Dat leverde heel veel lieve reacties op maar het was soms ook wat ongemakkelijk.'

Ongemakkelijk

Zo legt hij uit: 'Ik liep vorige week in de Zara, met mijn dochter in Utrecht, en toen stond daar een bewaker te schreeuwen: "Hé Wilfred, gecondoleerd hè." Hij bedoelde het vast heel goed, maar het is een beetje ongemakkelijk allemaal...'

Gebroken hart

Wilfred’s vader is begin augustus overleden aan een hartinfarct nadat hij dacht dat zijn vrouw overleden was. De moeder van Genee viel even daarvoor van de trap, waardoor ze bewusteloos raakte. De gedachte en het gevoel zijn vrouw kwijt te zijn, zorgde voor zo’n grote schok dat zijn hart het begaf. Johan Derksen riep in de sporttalkshow op om Wilfred voorlopig met rust te laten.

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.