• Veronica Inside
  • Familie de Mol

Wilfred Genee maakt André Hazes uit voor leugenaar: 'Hij beeldde John de Mol wél uit als Hitler'

Door Redactie
Wilfred Genee maakt André Hazes uit voor leugenaar: 'Hij beeldde John de Mol wél uit als Hitler'

André Hazes ontkent stellig dat hij John de Mol als nazi heeft uitgebeeld tijdens een potje hints. Wilfred Genee gelooft er helemaal niks van: volgens de Veronica Inside-presentator is het duidelijk dat de zanger liegt.

André gooit zowat zijn hele leven op sociale media, zo ook een potje hints dat hij vorige week met zijn verloofde Monique en een bevriend stel speelde. Hierbij deed de zanger twee keer een Hitlergroet. 'Hij probeert John de Mol uit te beelden,' legde Monique uit. Hitler stond ook niet op de kaartjes. Maar dat André de Talpabaas neerzette als Hitler is absoluut niet waar, liet zijn management aan RTL Boulevard weten. 'John de Mol en Hitler zouden samen op een kaartje hebben gestaan en die werden vervolgens door elkaar gehaald bij het uitbeelden. Ze willen benadrukken dat John de Mol André niet als Hitler heeft uitgebeeld en dat ook nooit zou doen,' meldde het showbizzprogramma.

Slechte grap

Klinklare onzin, aldus Wilfred Genee. André's management verwees naar de officiële speelkaartjes, maar die gebruikten ze helemaal niet. 'Hij had geen kaartje in zijn hand. Ik heb de beelden even bekeken en hij had gewoon een handgeschreven papiertje.' En daar stond John de Mol op, niet Hitler. Wilfred noemt het een 'heel slechte grap'. 'Hoe kom je er überhaupt bij om dat uit te gaan beelden op die manier en daarna ook nog eens online te gaan zetten?'

Beeld: Peter Smulders | Bron: Mediacourant

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.