• Liefde

Wil nieuwe liefde Ricks wens wel vervullen?

Door Redactie
 Wil nieuwe liefde Ricks wens wel vervullen?

Na een lange zoektocht naar de ware lijkt Rick Brandsteder in Roosje Kuizenga zijn droomvrouw te hebben gevonden. Insiders vrezen echter dat ambitieuze Roosje, die furore maakt als dj, de liefste wens van Rick voorlopig niet wil vervullen.

Notoire hartenbreker Rick Brandsteder (33) vertelde onlangs aan Story dat hij klaar is voor een stabiele liefdesrelatie. ‘Ik ga een feestje op zijn tijd niet uit de weg. Maar het is niet meer zo erg als vroeger. Met de jaren word je toch wat wijzer, dat merk ik echt aan alles. Ik ben toe aan een vaste relatie.’ Rick werd op zijn wenken bediend: toen hij Roosje, de beeldschone dochter van presentator/GTST-acteur Bert Kuizenga, in het uitgaansleven tegen het lijf liep, sprong de vonk in alle hevigheid over.

Geen baby voor Rick ‘We zijn superblij en gelukkig,’ aldus Rick en Roosje, die vorige week genoten van een liefdesreisje naar Ibiza. Het is echter de vraag of hun geluk in de nabije toekomst bekroond zal worden met een baby – de liefste wens van Rick. ‘Ik wil heel graag vader worden,’ vertelde hij eerder aan Story. ‘Mijn broer en ik hebben het geluk gehad dat mijn ouders altijd samen zijn geweest, en dat hoop ik ook voor mijn toekomstige kinderen.’ Insiders vrezen echter dat Roosje nog lang niet toe is aan het stichten van een gezin. Twee jaar geleden probeerde ambitieuze Roosje een carrière als dj op te bouwen. Met succes! Dit jaar draaide ze op het grote Lowlands-festival. Maar Roosje wil meer! ‘Ik wil nog groeien hier in Nederland, grote festivals afsluiten of op de mainstage staan,’ vertelde ze in een interview. ‘En daarna hopelijk naar Ibiza!’ Voor een baby is voorlopig geen plek in Roosje’s leven. 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 48 ligt nu in de winkel.

 Wil nieuwe liefde Ricks wens wel vervullen?

Beeld: ANP