Wil je zien: dit is het knappe gezin van Najib Amhali

Najib Amhali (51) mag zijn fans dan wel geregeld in een deuk laten liggen, hij heeft zeker ook een serieuze kant. Maar zijn kinderen zullen vast denken dat hij de leukste thuis is. 

Door Redactie
 gezin Najib Amhali
© Peter Smulders

Najib is al meer dan 10 jaar getrouwd met zijn grote liefde Niama en hebben samen twee kinderen: Noah en Novèll.

Najib en Niama

Aan Nouveau vertelde het stel over hoe de twee elkaar ontmoet hebben. Najib zag zijn Niama voor het eerst in een club in Amsterdam en vond haar 'meteen al een leuke vrouw'. Niama is naast moeder ook nog eens eigenaresse van een kapsalon en probeerde Najib in haar kappersstoel te krijgen: 'Ik heb een eigen kapsalon. Laat je een keer bij me knippen', zei ze toen. Uiteindelijk duurde het een jaar voordat de kappersafspraak echt gebeurde. Najib was destijds nog getrouwd, maar had later een lastige scheiding. Daarna duurde het niet lang voor Najib en Niama elkaar weer vonden.

De tekst gaat verder onder de posts. 

Kinderen

Najib is inmiddels al meer dan 10 jaar vader en geniet overduidelijk nog steeds met zijn mooie gezin. Noah is de oudste zoon van de cabaretier en Novèll van acht jaar oud is Najib's andere grote trots. Zowel Najib als Niama plaatsen geregeld foto's op Instagram met elkaar, maar ook met hun kids. 

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!