• Songfestival

Wil Floor Jansen naar het Eurovisie Songfestival?

Door Redactie
Wil Floor Jansen naar het Eurovisie Songfestival?

Bijna iedereen leerde Floor Jansen (opnieuw) kennen door haar deelname aan De Beste Zangers. Ze is ongekend populair en staat zelfs twee keer op Pinkpop dit jaar. De volgende stap: Songfestival?

Eind mei bracht Floor Jansen een nieuwe single - genaamd - Storm uit. Een lied dat volgens Veronica Superguide, direct naar het Songfestival kan. En dat dachten ze niet verkeerd..

Lied voor Songfestival?

'Ik zal je wat vertellen het nummer is geschreven door Gordon Groothedde. Het was eigenlijk bedoeld voor en geschreven met Ruth Lorenzo, die in 2014 voor Spanje meedeed aan het Songfestival', verklapt Jansen aan het magazine.

Niets met muziek te maken

Toch gaat de zangeres niet op het grote Europese podium staan. 'Ik vind het best wel een circus, hoor. Het mooie aan het Songfestival is dat het mensen verbindt en het veel muziek op tv brengt, maar het gaat uiteindelijk niet om muziek. Ik bedoel: Oekraïne heeft gewonnen, maar dat is vanwege de oorlog. Dat heeft niets met muziek te maken.' Toch trekt ze de deur niet helemaal achter zich dicht. 'Maar oké, zeg nooit nooit.'

Bron: Superguide | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.