Wie verleidt vrouwen uit naam van Jack Spijkerman?

Door Redactie
Wie verleidt vrouwen uit naam van Jack Spijkerman?

Na de scheiding van zijn echtgenote Jennemiek zag niemand Jack Spijkerman meer aan de arm van een vrouw. De presentator zei vorig jaar nog te genieten van zijn vrijgezellenbestaan. Maar nu zou hij op Tinder actief zijn. Jack reageert in Story.

Steeds vaker zitten ook bekende Nederlanders op dating-apps als Tinder en Happn om een leuke partner te vinden. Everon Jackson Hooi heeft op deze manier zijn grote liefde gevonden en zijn ex-GTST-collega Guido Spek datet geregeld met vrouwen die hij online ontmoet.

Echt of fake?

En nu zou ook Jack Spijkerman (69) op Tinder te vinden zijn. Steeds vaker is er een profiel te zien met daarop de foto van de vroegere VARA-presentator. Maar is dit Jack zelf die op deze manier een leuke vrouw wil ontmoeten of is er iemand anders die vrouwen uit zijn naam wil verleiden? ‘Ik ben het in elk geval niet,’ vertelt Jack aan Story.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 39 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wie verleidt vrouwen uit naam van Jack Spijkerman?

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders