Wie o wie is de rijkste BN'er in de Quote 500?

Door Redactie
Wie o wie is de rijkste BN'er in de Quote 500?

Het zal geen verrassing zijn voor iedereen, maar ook deze keer staat deze BN'er bovenaan de lijst van de Quote 500.

Het gaat om niemand minder dan John de Mol.

Cashen

De Talpa-oprichter staat met een geschat vermogen van 2,4 miljard op de zesde plek in de jaarlijkse lijst van rijkste Nederlanders. De Mol boerde het afgelopen jaar wel minder goed dan vorig jaar. Toen stond de televisiemagnaat met een geschat vermogen van 2,7 miljard op de vierde plaats in de lijst.

Plekje gedaald

Ook Joop van den Ende, een andere bekende in de hoogste regionen van de Quote 500, is een paar plekjes gedaald: van 17 naar 20. Wel is zijn geschatte vermogen gegroeid van 1,6 naar 1,7 miljard euro.

Oud -GTST'er

Reinout Oerlemans is eveneens gedaald in de lijst ten opzichte van vorig jaar, terwijl zijn vermogen opnieuw op 170 miljoen wordt geschat. De tv-producent is nu op 279 te vinden in plaats van op 264. Dj Tiësto (170 miljoen) is juist weer wat gestegen, van 285 naar 281.

Mevrouw Heineken

De rijkste Nederlander is wederom Heineken-grootaandeelhouder Charlene de Carvalho-Heineken, dochter van de overleden Freddy Heineken. Zij staat met 12,1 miljard euro bovenaan in de nieuwste Quote 500.

Bron: ANP Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.