Wie is Wendy van Hout: de nieuwe vriendin van Peter Gillis?

Nicol heeft nog maar net het vakantiepark verlaten, of een nieuwe dame dient zich aan bij Peter Gillis. De SBS-ster is zo verliefd dat Wendy van Hout, hoe de gelukkige dame heet, al meteen in de realityserie Massa is Kassa opduikt.

Peter Gillis
© Brunopress

Het uiterlijk van Wendy mag dan extreem lijken op dat van ons Nicol, maar wellicht verschillen de dames wel in hun doen en laten. Wie is Wendy van Hout: de nieuwe vriendin van Peter Gillis?

Vijf kinderen

Wendy is geboren in Eindhoven en is 39 jaar oud. Het was voorheen al een drukke boel in huize Gillis. Ex Nicol had namelijk ook nog vier kindjes uit een eerdere relatie, maar deze kwamen nooit in beeld. Dus moesten we het doen met Mark Gillis. Gelukkig vallen Peter en het gezin nu niet in een zwart gat, want ook Wendy heeft een flinke kroost. Uit eerdere relaties heeft Wendy vijf kinderen. Met al haar kinderen én alle vaders gaat Wendy goed samen door één deur heen. De oudste kinderen, met een leeftijd van 19 en 17, wonen in Frankrijk, daar waar ze ook studeren. De jongste kids, 11, 9 en 4 jaar oud, komen wel regelmatig bij mama Wendy over de vloer.

Ondernemende dame

Benieuwd naar wat Wendy doet in het dagelijks leven? Wendy komt uit een echte kermisfamilie. Maar daar bleef ze niet hangen. Ze begon met ondernemen, wat leidde tot twee kledingwinkels. Helaas gingen deze zaken failliet in 2010. Maar Wendy liet zich niet uit het veld slaan. Een paar jaar geleden, in 2019, begon ze een opleiding tot tattoo artiest en opende een tattooshop. Daarbij richtte ze in 2021 toch weer een eigen webshop op. Niet met sexy lingerie en speeltjes voor in de slaapkamer, maar met leuke, vlotte kleding. Een pittige dame die wel weet wat ze doet.

Dichtbij huis

Dan rijst nog de vraag: waar hebben de twee tortels elkaar dan leren kennen? Gewoon op een terras. En dan wel in het Oostappen Park Blauwe Meer in Lommel. Wendy was daar op bezoek en op zoek naar een caravan. Het openingsweekend werd voor Peter nog nét iets feestelijker met de komst van van Wendy. 'We hadden eigenlijk al gelijk een hele goede klik, het voelde vertrouwd’, zegt Wendy over die ontmoeting tegen Shownieuws. Dat komt onder andere omdat de twee veel gezamenlijke interesses hebben, zoals familie, kinderen en humor.

Samenwoonplannen 

Rustig aan doen is aan te raden in nieuwe relaties. Voor je het weet gaat het mis. Maar ‘wat goed zit gaat snel’, aldus Peter die al samenwoonplannen heeft. Wendy zal dus binnenkort de nieuwe villa van Peter in Neerpelt betreden. Zelfs het woord trouwen is al genoemd...

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!