Wie is Gavin Rozario: de kersverse verloofde van Gordon?

Gordon (54) is zijn hele leven al op zoek naar de liefde. Helaas werd dit een lange zoektocht voor de presentator. Toch blijkt het wachten het Gordon goed te hebben uitgepakt, aangezien hij sinds maart 2023 verloofd is met zijn grote liefde Gavin Rozario. Maar wie is deze verloofde van de 54-jarige Gordon nou eigenlijk?

verloofde Gordon
© Edwin Smulders

Gordon liet eind maart via zijn Instagram-account weten dat zijn vriend Gavin tegen alle verwachtingen in voor hem op een knie is gegaan. Gordon en Gavin - die pas sinds januari bij elkaar is - lijken smoorverliefd op elkaar te zijn en Gordon kan zijn geluk niet meer op. De bruiloft zal plaatsvinden in het najaar van 2023. Maar voordat ze elkaar het ja-woord gaan geven, willen wij eerst wel eens weten wie nou eigenlijk Gavin Rizario is? Story heeft het voor u uitgezocht!

Wie is Gavin Rozario?

Hoewel Gavin Rozario (31) relatief onbekend was voordat hij met Gordon begon te daten, is hij nu al een veelbesproken persoon geworden in de media. Fans willen alles weten over de man die het hart van Gordon eindelijk heeft gestolen. Gavin heeft echter niet veel van zijn persoonlijke leven gedeeld en houdt de meeste details over zichzelf en zijn achtergrond privé. 

Ontmoeting in Melbourne

De kersverse verloofde van Gordon woont in Melbourne, de plek waar de twee elkaar ook hebben ontmoet. Gordon was op wereldreis en tijdens zijn tussenstop in Australië besloot hij om een kijkje te nemen in het casino. Toen wist de presentator nog niet dat daarna zijn hele leven zou veranderen. Gordon had veel geld gewonnen, waarna er een man aan dezelfde tafel naar hem toe kwam en zei: 'Mooi. Het is tijd om een drankje voor me te bestellen.' Gordon was meteen verkocht, zo vertelde hij aan RTL Boulevard

Mode en stijl

De 24-jaar jongere Gavin werkt als retailer bij modehuis Burberry, waar hij helemaal op zijn plek zit. Dat hij een passie voor mode en stijl heeft is ook te zien op zijn Instagram waar hij regelmatig foto's van zijn nieuwste outfits laat zien. Volgens Gordon heeft 'hij zijn dingen voor elkaar' en dat is zeker waar, aangezien hij maar liefst meer dan 7 duizend volgers heeft op het platform. 

Reizen

Verder is er helaas weinig over deze Gavin bekend. Wel deelt hij graag wat kiekjes op Instagram waardoor we steeds meer over zijn identiteit te weten komen. Hij houdt van reizen en deelt hij deze passie ook graag met Gordon. Zo zijn de twee al afgereisd naar Dubai, Tokio, Parijs en de natuurlijk de Malediven, waar Gavin de presentator ten huwelijk vroeg. Maar naast reizen heeft de 31-jarige Gavin ook een passie voor kunst. Zo liet hij op Instagram weten dat hij, als dyslectische jongen, veel te horen kreeg dat hij nooit kunst zou kunnen maken. Maar toch bewees hij het tegendeel nadat hij een mooie vaas in elkaar had gezet.

Dezelfde humor

Waarom het stel nou zo goed klikt? Volgens Gavin hebben ze veel gemeen samen, en dan vooral hun zwarte humor. Dat liet hij weten via Instagram. En waar kennen we Gordon allemaal van? Juist, zijn ongezouten mening en foute grapjes. Het lijkt erop dat de presentator deze humor kan delen met zijn soulmate. 

Golddigger

Hoewel sommige volgers kritiek hebben op het leeftijdsverschil van het stel - 24 jaar  - lijken de twee mannen heel gelukkig samen. Maar naast hun leeftijdsverschil was er nog meer kritiek. Zo zou Gavin een golddigger zijn. Gordon is daar echter absoluut niet bang voor. 'Je weet: dit zit goed, dat voel en merk je aan alles. Hij wist in het begin niet wie ik was en wat ik deed', vertelde Gordon in het Radio 538-programma De 538 Middag met Frank. 'Ik heb dat de eerste dagen ook niet verteld. Ik dacht: ik ga gewoon eerst kijken hoe en wat. Maar nee, dit is gewoon een heel ander kaliber.'

Samenwonen

Gordon en Gavin gaan naast trouwen, eerst maar eens samenwonen in Dubai. 'Maar ik denk niet dat we daar blijven', liet de presentator meteen weten. 'Ik heb nu twee jaar in Dubai gewoond, en misschien kan ik het nog wel een jaartje volhouden maar het is wel erg leeg hoor. Het is hier erg op geld gericht, het is een stad zonder hart.' Waar het koppel heen zal gaan, is nog niet duidelijk. 'Misschien wel Melbourne, misschien ergens anders in Europa.'

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!