• GTST

Wie is de schurk: is Ludo Sanders hierdoor niet te zien in GTST?

Door Redactie
Wie is de schurk: is Ludo Sanders hierdoor niet te zien in GTST?

Sinds Ludo Sanders in GTST over boord sloeg, lijkt hij te zijn opgeslokt door de Noordzee. De (bebaarde) schurk is namelijk al een tijd niet teruggekeerd in Meerdijk, maar zou dít dan de reden kunnen zijn? 

Erik de Vogel wil GTST niet zomaar verlaten: het liefst zou hij samen vertrekken met zijn vrouw Caroline de Bruijn. Zij neemt al jaren de rol van Janine op zich in de populaire soap. De acteur zou dus niet écht weg zijn uit Meerdijk, maar moest tijdelijk even uit het verhaal geschreven worden omdat hij andere opnames had.

Wie is de Mol?

Erik zou namelijk zomaar eens te zien kunnen zijn in het nieuwe seizoen van Wie is de Mol?. Dat meldt weekblad Privé. 'Er lijkt dan ook iets anders aan de hand te zijn. En dat nieuws wordt in Hilversum alleen nog maar gefluisterd - Erik zou te zien zijn in het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? en om die reden enige tijd vrijaf hebben gekregen van GTST....', is te lezen. Zou het...?

Andere kandidaten

De opnames voor het nieuwe seizoen van WIDM vonden rond augustus/september en Molloten hebben zelf ook al heel wat zitten puzzelen. Zowel Charlotte Nijs, politiek verslaggever bij Hart van Nederland, als Michelle Willemsen, verslaggever op het YouTube-kanaal van de Telegraaf, waren namelijk opvallend stil in deze periode.

Ontkennen

Nijs ontkent tot nu toe haar deelname. 'Ik was gewoon even vrij. Het verbaast me echt dat je als parlementair verslaggever gewoon niet op vakantie mag gaan, maar ik heb dat dus toch gaan doen', verklaarde ze eerder.

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.