WIDM's Renée Fokker deelt heftige beelden na aanrijding: 'Idioten op de weg'

Door Redactie
WIDM's Renée Fokker deelt heftige beelden na aanrijding: 'Idioten op de weg'

Renée Fokker (59) kreeg gisteren de schrik van haar leven. De deelneemster aan Wie is de Mol? werd namelijk aangereden en hield daar behoorlijk wat verwondingen aan over. 

Dat laat de actrice weten via haar Instagram Stories. 'Idioten op de weg. Aangereden, hand gebroken. Mooi klote', schrijft ze bij foto's van haar gehavende lip en arm in het gips.

Bedanken

Renée heeft veel steun ontvangen na het delen van haar aanrijding. 'Dank mensen voor al jullie lieve berichtjes. Heb een behoorlijke klap gemaakt.. Maar still alive en een soort van kicking!', wil ze nog even kwijt. Ook haar zoon Daan is flink geschrokken: 'Arme mama. Een hand gebroken, een hand gekneusd. Maar vrolijk as always!'

Wie is de Mol?

Fokker is momenteel te zien in Wie is de Mol? en heeft het tot de laatste zes kandidaten weten te schoppen. Ook is ze bekend door haar rollen in Vrouwenvleugel en De zomer van '45.

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.