WIDM-deelneemster Laetitia Gerards vindt bekendheid niet boeiend: 'Had ik wel een ander vak gekozen'

Door Redactie
WIDM-deelneemster Laetitia Gerards vindt bekendheid niet boeiend: 'Had ik wel een ander vak gekozen'

Laetitia Gerards heeft er geen problemen mee dat ze straks waarschijnlijk bekender is om haar deelname aan Wie is de Mol? dan door haar werk als zangeres.

Laetitia vindt bekendheid 'niet boeiend', vertelt ze donderdag in de Volkskrant.

Niet belangrijk

'Als ik het belangrijk had gevonden om beroemd te zijn, had ik wel een ander vak gekozen. Bij mij is het meer van: als ik af en toe op tv kom, vind ik dat hartstikke leuk', aldus Gerards, die vanaf zaterdag te zien is in het nieuwe seizoen van het AVROTROS-programma Wie is de Mol?.

'Best normaal'

De 28-jarige zangeres vindt het ook leuk dat er 'weer eens iemand uit de klassieke muziek in zo'n programma zit'. 'Ik hoop dat er dan jonge mensen kijken en denken: o, zij is best normaal. En dat ze dan misschien eens naar een concert komen. Al zijn het er maar een paar, dan ben ik daar al heel blij mee', gaat ze verder.

Nieuw seizoen Wie is de Mol?

De opnames van Wie is de Mol? vonden afgelopen augustus in Albanië plaats. Toen werden voor het eerst ook al alle kandidaten onthuld. Via een livestream vanaf de toen nog geheime locatie konden fans live meekijken én invloed uitoefenen tijdens de eerste executie.

Kandidaten

Dit jaar doen Kim-Lian van der Meij, Everon Jackson Hooi, Fresia Cousiño Arias, Glen Faria, Hila Noorzai, Arno Kantelberg, Laetitia Gerards, Sahil Amar Aïssa, Suzanne Klemann, Thomas van Luyn en Welmoed Sijtsma mee met Wie is de Mol?. Het nieuwe seizoen begint op 1 januari en is te zien op NPO 3.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.