• Boer zoekt Vrouw

Weten zijn briefschrijfsters dit? Boer Geert nog lang niet los van ex-vrouw!

Door Redactie
Weten zijn briefschrijfsters dit? Boer Geert nog lang niet los van ex-vrouw!

In de eerste aflevering van Boer zoekt Vrouw dit jaar mocht akkerbouwer Geert een volle postzak aan liefdesbrieven openmaken. De vraag is of zijn potentiële partners echt weten waar ze aan beginnen...

Al vanaf de zogenoemde voorstelaflevering van Boer zoekt Vrouw vorig jaar was de Brabantse boer Geert (51) een van de publiekslievelingen. En dat is niet zonder gevolgen gebleven; hij kreeg maar liefst 79 brieven van potentiële liefdes-partners. Dames die stuk voor stuk hopen op iets moois met de ‘gemengde boer’ die jongvee houdt en actief is als akkerbouwer. Maar wat Geerts briefschrijfsters niet weten is dat zij, mocht een leven met de Brabander er in zitten, er nog iemand gratis bij krijgen. En wel Geerts ex-vrouw Ingeborg! Zij is volgens officiële cijfers namelijk nog altijd voor een gedeelte eigenaar van Geerts bedrijf. Daarmee is niet gezegd dat Ingeborg zich dagelijks op de boerderij meldt, maar wel is zij op het financiële vlak nog altijd zeer nauw verweven met haar ex-man! Geert en Ingeborg waren vijftien jaar getrouwd en hebben samen zoon Remco (21) en dochter Linda (20). Zes jaar terug besloten ze een punt achter hun huwelijk te zetten, maar lieten een scheiding op het zakelijke vlak vooralsnog achterwege. En dat is dus één van de belangrijke zaken die Geert straks zal moeten gaan bespreken met de vrouwen van zijn keuze; uiteindelijk zeker met die ene speciale dame die voor hem overblijft.

Beeld: KRO-NCRV/ Linelle Deunk

Lees de rest in Story. Editie 09 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Weten zijn briefschrijfsters dit? Boer Geert nog lang niet los van ex-vrouw!

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.