• Yolanthe Cabau

Wesley zwijgt niet langer: het schandaalboek dat Yolanthe vreest!

Door Redactie
Wesley zwijgt niet langer: het schandaalboek dat Yolanthe vreest!

Wat heeft zich daadwerkelijk afgespeeld tijdens hun huwelijk? En wát leidde tot een echtscheiding tussen Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder? Yolanthe wil absoluut voorkomen dat alle dirty details van hun liefdesleven naar buiten worden gebracht. Maar Wesley blijkt niet langer te willen zwijgen!

Yolanthe Cabau houdt haar lippen nog altijd stijf op elkaar over wat zich daadwerkelijk heeft afgespeeld tussen haar en Wesley Sneijder. Maar het lijkt erop dat Wesley wél openheid van zaken gaat geven. Momenteel worden namelijk de laatste onderhandelingen afgewikkeld over Wesley’s biografie, opgetekend door sportpresentator Kees Jansma. Dit onthulde Kees aan Veronica Inside. Hij voegde daaraan toe dat die onderhandelingen nog slechts gaan tussen advo-caten en uitgever en dat wat hem en Wesley betreft er vandaag nog aan begonnen kan worden. Ook de uitgeverij is dus al gevonden: dat gaat uitgeverij Inside worden, die eerder bestsellers heeft uitgebracht als Gijp, Kieft en Topshow. En dat belooft wat! Bij deze uitgeverij ligt de lat namelijk bijzonder hoog en neemt men – getuige de eerdere boeken – geen genoegen met geneuzel over alleen voetbal en allerlei succesverhalen. Wesley zal net als zijn voorgangers álles moeten vertellen in zijn biografie. Dus ook de meest pikante details over zijn privéleven!

Vrienden

Dat het Kees Jansma is die Wesley’s verhaal gaat optekenen, is geen toeval. Wesley en hij zijn al jaren goed bevriend. Die band ontstond in de jaren dat Wesley als voetballer actief was voor het Nederlands Elftal en Kees daar werkzaam was als perschef. De twee hadden zelfs een ochtendritueel waarbij Wesley ’s ochtends om half acht steevast Kees belde en zei: Kom op kale badmuts, tijd voor koffie!

Yolanthe

Kees gaf eerder al eens aan dat 
ze tijdens die kopjes koffie soms over voetbal praatten, maar veel vaker over persoonlijke zaken. En dat laatste zal Kees zeer goed van pas komen bij het schrijven van het boek waar menig 
voetbalfan reikhalzend naar uitkijkt. Wesley’s ex-vrouw Yolanthe Cabau 
zal echter minder enthousiast zijn. Mogelijk huivert ze al bij het vooruitzicht dat al haar geheimen straks op straat liggen, ook nog eens opgetekend uit Wesley’s mond! Met name de gebeurtenissen die de aanleiding vormden tot hun scheiding zullen ongetwijfeld voor de nodige opschudding zorgen. Een scheiding die, ondanks Wesley’s eerder gekoesterde hoop op een verzoening, inmiddels definitief lijkt. Vorige week onthulde Story al hoe Yolanthe zonder iets te zeggen met een overduidelijk statement aangaf dat wat haar betreft het huwelijk met Wesley voorgoed verleden tijd is. Ze wapende zichzelf met een brede glimlach, maar voor het eerst zónder trouwring. 

DOOR MATTHIJS ALBERS  | FOTO ANP

Lees het hele artikel in Story. Editie 42 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wesley zwijgt niet langer: het schandaalboek dat Yolanthe vreest!

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.