• Showbizz

Wesley Sneijder gaat nieuwe uitdaging aan: 'Het was iedere keer kippenvel'

Door Redactie
Wesley Sneijder gaat nieuwe uitdaging aan: 'Het was iedere keer kippenvel'

Oud-voetballer Wesley Sneijder schuift vanaf het nieuwe seizoen aan als vaste analist bij de Champions League-uitzendingen op RTL 7. Sneijder, die zelf 76 keer in actie kwam op het toernooi en het in 2010 wist te winnen met zijn club Internazionale, kijkt uit naar de nieuwe uitdaging.

'Ik heb als speler vaak genoeg aan de aftrap gestaan van een Champions League-wedstrijd en iedere keer heeft het iets magisch. De sfeer in het stadion, de spanning als je het veld op loopt, het was iedere keer kippenvel… Daarom kijk ik er ook naar uit om deze topaffiches te analyseren', aldus Sneijder.

Humberto Tan

Eerder werd al bekend dat Humberto Tan vanaf augustus de Champions League-wedstrijden op RTL 7 presenteert. Sneijder is de eerste naam uit het team van Humberto die wordt aangekondigd, de rest zal binnenkort worden bekendgemaakt.

RTL 7

De eerste wedstrijd op RTL 7 wordt uitgezonden op 11 augustus. Daarin nemen Europa League-winnaar Villarreal en Champions League-winnaar Chelsea het tegen elkaar op om de Europese Supercup.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.