• Hazes

Werkt Roxeanne niet mee aan documentaire Hazes? 'Familieverhoudingen blijkbaar zo kwetsbaar'

Door Redactie
Werkt Roxeanne niet mee aan documentaire Hazes? 'Familieverhoudingen blijkbaar zo kwetsbaar'

André Hazes zou dit jaar 70 jaar zijn geworden. Reden om als ode een nieuwe documentaire over de zanger te maken. En waar zoon André (27) wel mee zou werken, is er geen ruimte voor Roxeanne (28).

Hoe André precies zal bijdragen aan de documentaire, is nog niet helemaal bekend. Toch meldt Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker in Shownieuws dat Roxeanne niet haar opwachting zal maken. Haar management wil verder niet ingaan op vragen. Dus de conclusie is: 'Het is haar eigen overleden vader, je zou denken: daar wil je dan toch aan meewerken. Maar de familieverhoudingen zijn blijkbaar zo kwetsbaar dat dat vooral op deze korte termijn niet te verwachten valt.'

Nooit eerder vertoond

De komende maand wordt 'Kleine Jongen: het echte leven van André Hazes' uitgezonden op tv. Dat maakte AVROTROS dinsdag bekend. Vanaf woensdag 14 april (om 20.30 uur op NPO 3) wordt de vierdelige reeks, aan de hand van niet eerder vertoond materiaal, het leven van de volkszanger besproken.

Vakanties met gezin

Tijdens de docu zijn homevideobeelden van onder meer de bruiloft van André en Rachel, vakanties met het gezin, verjaardagen en een kijkje achter de coulissen te zien.

Persoonlijke verhalen

Ook komen prominenten uit het leven van André, zoals zijn familie, vrienden en collega's als André van Duin, Gerard Joling en Simone Kleinsma aan het woord. Zij delen persoonlijke verhalen over het leven van en het werken met de zanger.

Emotioneel mens

'Dit is de eerste documentaire die zeer uitgebreid vertelt over het intense leven van de grootste artiest van ons land, André Hazes', laat Rachel in een verklaring weten. 'Naast dat André een veelzijdig artiest was, was het ook een zeer emotioneel mens. En dat is goed te voelen in deze documentairereeks.'

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.