• Liefde

Werknemers Sylvie Meis wedden over de duur van haar relaties

Door Redactie
Sylvie Meis daten

Sylvie Meis weet dat er ook binnen haar bedrijf gesproken wordt over haar liefdesleven. In een interview met ‘VROUW Glossy’ van ‘De Telegraaf’ vertelt ze dat ze ervan op de hoogte is dat haar team weddenschappen houdt over de duur van haar relaties.

“In mijn bedrijf wordt er, zoals in elk bedrijf, gepraat. Ik weet dat ze weddenschappen houden als ik met iemand aan het daten ben: ‘Hoe lang houdt deze het uit? En wanneer maakt Sylvie haar exit?'”, aldus Meis.

Grappig

De presentatrice heeft geen problemen met de speculaties over haar liefdesleven. “Ik vind dat alleen maar grappig.” Ze laat aan de pers echter weinig los over haar liefdesleven. “Ik ben heel gelukkig, als je begrijpt wat ik bedoel.”

‘Geen rijke man nodig’

Wel vertelt ze vooral op zoek te zijn naar gelijkwaardigheid in een relatie en niet veel te geven om de bankrekening van een potentiële partner. “Ik kan heel goed voor mezelf zorgen en mezelf een bepaalde lifestyle permitteren, daar heb ik geen rijke man voor nodig.”

Zoenen

De 41-jarige Meis werd onlangs zoenend gefotografeerd met de veertigjarige kunstenaar Niclas Castello. Meis reageerde vervolgens dat de foto’s voor zich spreken.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Werknemers Sylvie Meis wedden over de duur van haar relaties

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.