Wereldtournee Spice Girls gaat niet door

Door Redactie
Wereldtournee Spice Girls gaat niet door

Onlangs maakte Spice Girl Mel C bekend dat ze vroeger ooit het bed gedeeld zou hebben met mede-bandlid Geri Halliwell. Hoewel er werd gedacht dat het 'avontuurtje' geen effect zou hebben op de gepland tournee van de meidengroep, blijkt dit toch wel het geval te zijn...

Zo is nu bekend geworden dat de wereldtournee van de Spice Girls officieel van de baan is.

Geen wereldtournee

Eerder liet Geri Halliwell, beter bekend als Ginger Spice, nog weten dat de tour niet zou lijden onder de "leugen" van Mel B. Toch blijkt dat niet helemaal waar te zijn, want de geplande wereldtournee gaat definitief niet door. Die tournee was nog niet officieel bevestigd, maar The Mail on Sunday laat weten dat die er wel aan zat te komen. Nu zouden de plannen definitief van tafel geveegd zijn. De reden? De ruzie tussen Geri en Mel B, die elkaar nu niet meer kunnen luchten of zien.

Comeback

The Mail zegt dat de Spice Girls, bestaande uit Geri, Mel B, Mel C en Emma, serieuze plannen zouden hebben gehad voor een reeks concerten in onder meer Amerika, Australië en Azië. Eerder maakte de iconische popgroep bekend in Engeland op te treden. De tickets voor die concerten vlogen de deur uit en waren binnen een mum van tijd uitverkocht.

Geen nieuwe data

Een bron vertelt aan The Mail on Sunday dat het zelfs niet zeker was of de tour in Engeland wel door zou gaan. "Ze hebben besloten dat ze deze optredens wel doen, omdat ze onder contract staan en ze hun fans niet willen teleurstellen. Maar er komen geen nieuwe data bij," aldus de bron.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.https://www.story.nl/nieuwsbrief

Bron: Telegraaf | Beeld: ANP