• Wendy van Dijk

Wendy van Dijk wint slag in zaak rond failliet fitnessmerk

Door Redactie
Wendy van Dijk wint slag in zaak rond failliet fitnessmerk

Wendy van Dijk heeft een kleine overwinning behaald in het geschil met haar voormalige zakenpartner Robbert Boekema. Hij moet alle spullen die hij meenam na de faillietverklaring van hun fitnessbedrijf DISQ teruggeven. Ook mag hij in het komende jaar geen nieuw soortgelijk fitnessbedrijf starten.

De presentatrice laat aan Shownieuws weten blij te zijn dat 'deze slag' is gewonnen. Of de spullen ook daadwerkelijk terugkomen, is nog niet duidelijk. 'Het is de vraag of ze het niet al hebben doorverkocht, dat weten we allemaal nog niet', vertelt Wendy. 'Waar het om gaat, is dat het erkend is door de rechter dat de spullen onrechtmatig zijn weggenomen.'

Eigen schuld

Dat Boekema nog geen nieuw bedrijf mag starten, is min of meer zijn eigen schuld, zegt Wendy. 'Hij moet een jaar niks doen. Dat heeft hij zelf opgenomen in het contract destijds. Het zijn zijn eigen opgestelde regels want ik had daar eigenlijk geen ervaring mee.'

Omvallen

Begin juli werd bekend dat DISQ was omgevallen. Wendy en Boekema hadden een verschil van inzicht in hoe ze verder wilden met bedrijf waardoor ze in een patstelling kwamen. Daardoor werd er niet meer geïnvesteerd en viel het doek.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wendy van Dijk wint slag in zaak rond failliet fitnessmerk

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.