• Wendy van Dijk
  • Liefde

Wendy van Dijk openhartig over huwelijksproblemen: 'Het is niet zo dat het nu achter de rug is'

Wendy van Dijk openhartig over huwelijksproblemen: 'Het is niet zo dat het nu achter de rug is'

Begin januari 2019 maken Wendy van Dijk en Erland Galjaard bekend dat hun huwelijk in zwaar weer zit. Hoewel de twee elkaar inmiddels weer gevonden hebben, is het nog altijd geen rozengeur en maneschijn. Wendy vertelt openhartig in een gesprek met de Telegraaf over de moeilijke periode.

'Het is geen makkelijk jaar geweest' geeft Wendy toe. 'Het gaat heel goed. Ik denk dat in alle huwelijken het wel eens wat lastiger gaat. We zijn door een lastige, moeilijke periode gegaan en nog steeds. Het is niet zo dat dat nu achter de rug is.'  

Enorme druk

'Als het op een ander vlak niet zo fijn gaat, en dit was natuurlijk bedrijfsmatig, dan brengt dat een enorme druk met zich mee. Ook in de thuissituatie', zo legt ze uit. 'Daar wordt iedereen wel door geraakt. Wel laat Wendy aan het einde van het gesprek weten dat ze vol vertrouwen de toekomst in gaat.

Familievakantie

De familie is net terug van Ibiza. 'Dit zijn de momenten die je met elkaar koestert,' zegt Wendy als er een familiefoto wordt laten zien. Zoon Sem nam voor het eerst zijn nieuwe vlam mee op vakantie. Op de vraag of Wendy als moeder nu wat meer afstand gaat houden zegt ze lachend: 'Jazeker wel. Ze zijn echt gek op elkaar, dus dat is natuurlijk hartstikke mooi om te zien. Ze kennen elkaar nog niet zo lang, maar goed genoeg om mee te kunnen én mogen op vakantie. En zij zijn er nu nog! Sem was altijd de eerste die weg wilde. En voor het eerst zei hij "gaan jullie maar, wij blijven."

Faillissement 

Een van de redenen dat het huwelijk tussen Wendy en Erland in zwaar weer kwam waren de bedrijfsproblemen bij Wendy. Begin juli werd bekend dat fitnessbedrijf DISQ was omgevallen. Wendy en zakenpartner Robbert Boekema hadden een verschil van inzicht in hoe ze verder wilden met bedrijf waardoor ze in een patstelling kwamen. Daardoor werd er niet meer geïnvesteerd en viel het doek. Toch liet Boekema het er niet bij zitten. Robbert verkoopt, zonder toestemming van Wendy een resterende voorraad van het bedrijf. Wendy spant een rechtszaak aan om de spullen terug te krijgen en wint deze uiteindelijk

Bron: Telegraaf, RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wendy van Dijk openhartig over huwelijksproblemen: 'Het is niet zo dat het nu achter de rug is'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.