• Wendy van Dijk
  • Liefde

Wendy van Dijk laat zien hoe gelukkig ze is met gezinsfoto

Door Redactie
Wendy van Dijk laat zien hoe gelukkig ze is met gezinsfoto

Wendy van Dijk (49) weet maar al te goed dat gezinsgeluk niet vanzelfsprekend is. Na een overwonnen huwelijkscrisis met Erland Galjaard (53), geniet de presentatrice extra van haar gezinsvakantie.

Wendy deelt een vakantiekiekje op Instagram. Ze straalt terwijl ze met haar man, dochter Lizzy, zoon Sem en kersverse schoondochter Mirelle aan tafel zit. Daarbij geeft ze ook een inkijkje in de opvoeding die ze aan haar kinderen geeft. 'Heb ik je al gezegd...? ( hoeveel ik van je hou? Heb ik je al gezegd hoe gek ik op je ben? Heb ik je al gezegd.. jij kleurt de hemel blauwww. Heb ik je al gezegd: ik wil alleen maar JOU!) dit liedje bedacht en zong ik altijd voor Sem toen hij klein was. Zeker geen hoogstandje maar hij was nog klein en begreep de inhoud van de tekst. Dat was het belangrijkste.' De presentatrice zou het vertederende liedje het liefst de hele dag zingen. 'Voor iedereen hier aan tafel en meer...'

Huwelijkscrisis overwonnen

Anderhalf jaar geleden maakten Wendy en Erland bekend dat hun huwelijk in zwaar weer verkeerde. De twee, die beiden de overstap van RTL4 naar Talpa maakten, vochten om elkaar weer terug te vinden. Aan Story vertelt Erland: 'Gelukkig hebben we de kans en ruimte gekregen om aan alles te werken.' Hij geeft toe dat het niet makkelijk was. 'Dat is het natuurlijk nooit. Maar ik vind het fijn om weer samen te zijn.'

Samengesteld gezin

In 2003 kreeg Wendy met Xander de Buisonjé zoon Sem. Daarna kreeg de presentatrice een relatie met Erland Galjaard. Hun dochter Lizzy werd in 2010 geboren. 

Beeld: Peter Smulders 

Wendy van Dijk laat zien hoe gelukkig ze is met gezinsfoto

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.