Wendy van Dijk komt deze week met een sportieve actie

Door Redactie
Wendy van Dijk komt deze week met een sportieve actie

Wendy van Dijk (49) heeft deze week een sportieve actie opgezet. Zo deelt de presentatrice op social media dat ze deze week omdoopt tot 'Wendy's Wandelweek' en nodigt haar volgers uit om mee te doen.

Wendy kwam recent nog in het nieuws vanwege de financiële oorlog tussen haar en haar ex-zakenpartner Robbert B. De twee begonnen ooit samen het fitnessbedrijf DISQ, dat eerder dit jaar failliet ging. Echter wordt de voormalig zakenpartner van de presentatrice nu officieel verdacht van faillisementsfraude, dat meldde De Telegraaf vorige week. 

Wendy's Wandelweek

Maar de presentatrice begint deze kerstweek goed en is een sportief initiatief gestart. 'Goedemorgen allemaal! Vind jij wandelen nu ook zo fijn? Even naar buiten voor een ommetje? In deze kerstweek nodigen we je uit om lekker mee te doen met Wendy's Wandelweek. We beginnen vandaag! Want wandelen is heel gezond voor je en brengt je gedachten tot rust. En je kunt het overal en op elk moment doen', schrijft Wendy op haar platform. 

Mooi initiatief 

Haar volgers vinden het een mooi en goed initiatief en reageren dan ook razend enthousiast. 'Leuk en goed initiatief', 'Ik doe ook mee' en 'Heerlijk inderdaad elke dag een wandeling vooral in de ochtend', klinken de reacties. 

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress, Instagram 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.