• Wendy van Dijk

Wendy van Dijk herdenkt sterfdag vader op emotionele wijze

Wendy van Dijk herdenkt sterfdag vader op emotionele wijze

Het is vandaag precies 13 jaar geleden dat Wendy van Dijk afscheid moest nemen van haar vader. Om stil te staan bij deze emotionele dag, deelt ze een prachtige foto met een bericht dat wel even binnenkomt. 

'Mijn liefste, dapperste, krachtigste, grappigste, vrolijkste papa.. vandaag precies 13 jaar geleden heb ik je moeten loslaten', begint de presentatrice. 'Belachelijk. Een grote fout is er gemaakt dat blijf ik zeggen, maar we moesten door zonder jou. Als ik je mis, pak ik mijn broer stevig vast en dan voel ik jou. Dat gebeurt vaak lieve papa. Heel vaak.'

Voetbal

Ze vervolgt: 'Vanavond ook. Kijken we samen voetbal - wat zou jij ervan genoten hebben! - en denken we aan jou. Net als 13 jaar geleden, toen keken we ook nog even samen. Afscheid nemen bestaat niet zong je vriendje Marco: Wat je ook doet, waar je ook gaat... wanneer je me nodig hebt... fluister gewoon mijn naam... en ik kom eraan. Voor altijd in mijn hart. Hou van jou Drigjandorisinhetbos ❤️'

Darmkanker

De vader van Wendy overleed dertien jaar geleden aan darmkanker. Hij had een ziekbed van acht maanden. Hij werd 62 jaar en liet zijn echtgenote Tiny achter.

Wendy van Dijk herdenkt sterfdag vader op emotionele wijze

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders