• Liefde

Wendy van Dijk deelt flinke sneer uit naar Youp van 't Hek

Door Redactie
Wendy van Dijk deelt flinke sneer uit naar Youp van 't Hek

Heel even leek het erop dat Wendy van Dijk en Youp van 't Hek de strijdbijl hadden begraven, maar vandaag de dag bewijst de presentatrice maar weer dat niets minder waar is. Wendy haalt namelijk opnieuw flink uit naar de cabaretier...

Verzoening

De twee raakten vorig jaar nog in hevige strijd verwikkeld, toen Youp via social media flink uithaalde naar Wendy's man en RTL-baas Erland Galjaard. De presentatrice liet het er niet bij zitten en reageerde fel op Youp's beschuldigingen, wat uiteindelijk resulteerde in een heuse Twitter-rel. Toch konden Wendy en Youp hun gevoelens opzij zetten, toen ze zich samen hard maakten voor de actie van de inmiddels overleden Tijn. 

De Kwis

Maar nu we ruim een halfjaar later zijn, lijken de twee elkaar toch weer in de haren te vliegen. De cabaretier zegde onlangs namelijk zijn deelname aan het programma De Kwis af, omdat hij had vernomen dat presentator Paul de Leeuw niet blij was dat hij het woord 'pisnicht' gebruikte in zijn NRC-column. 'Ik wil niet naast een presentator zitten met een teer zieltje zodat ik op mijn woorden moet letten'. Voor de The Voice-presentatrice reden genoeg om opnieuw een sneer uit de delen naar haar 'vijand'. 'Maar niet de confrontatie aangaan.. dan toch maar afzeggen. Lafaard', laat ze via Twitter weten. 

Wendy van Dijk deelt flinke sneer uit naar Youp van 't Hek

Bron: Televizier Beeld: Twitter, Peter Smulders