• Glennis Grace

Weer twee verdachten aangehouden in zaak rond Glennis Grace

Door Redactie
Weer twee verdachten aangehouden in zaak rond Glennis Grace

Opnieuw zijn er twee mensen aangehouden voor betrokkenheid bij een geweldsincident in de Jumbo aan de Westerstraat in Amsterdam. Het zijn een jongen van 15 en een man van 20 uit de hoofdstad. Ze zouden samen met anderen medewerkers van het supermarktfiliaal hebben mishandeld.

De zaak draait om de 15-jarige zoon van zangeres Glennis Grace (43), die in de Jumbo een elektronische sigaret opstak en daarop werd aangesproken door supermarktpersoneel. Grace zelf, haar zoon en een vriend van de familie werden aangehouden toen ze verhaal waren gaan halen en dat nogal gewelddadig verliep. Zij zijn weer thuis, maar blijven verdachte en mogen zich voorlopig niet bij de Jumbo in de Westerstraat vertonen.

Nieuwe verdachten

De twee nieuwe verdachten werden dinsdag en woensdag opgepakt. Ook zij zijn intussen naar huis gestuurd maar blijven wel verdachte. Voor hen geldt eveneens dat ze niet in de buurt van het Jumbofiliaal mogen komen of contact zoeken met de medewerkers.

Onderzoek

Op Instagram liet Grace onlangs weten dat ze het onderzoek naar het incident met vertrouwen tegemoetziet, 'omdat ik weet dat ik geen strafbare feiten heb gepleegd'. Tegen haar, haar zoon en de vriend is aangifte gedaan, door wie is niet bekend.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.