Weer tegenslag voor Gordon, zanger zit vast in Zuid-Afrika

Door Redactie
Weer tegenslag voor Gordon, zanger zit vast in Zuid-Afrika

Het zit Gordon ook niet mee: na een verslavingsprobleem, ellende in relaties en een overval krijgt hij weer te maken met een tegenslag.

De zanger zit vast in Zuid-Afrika.

Voorlopig niet thuis

Gordon heeft een luxe-villa in Kaapstad waar hij geregeld verblijft. Nu dus ook, alleen komt hij daar voorlopig niet weg. Dat bevestigt zijn management aan het ANP na berichtgeving van Shownieuws.

Coronavirus

In Zuid-Afrika is een mutatie van het coronavirus opgedoken. Daarom mogen passagiersvluchten sinds maandagavond vanuit dat land niet meer landen in Nederland.

Geen koude Kerstmis

'Ik zit elk jaar in Zuid-Afrika in mijn huis, dat doe ik al bijna 25 jaar. Ik ken eigenlijk geen koude kerst meer, dat is héérlijk', vertelde de zanger vorig jaar aan het ANP.

Bijkomen van alles

Volgens vriendin Patty Brard kon hij daar nu even "uitpuffen" na dit zware jaar. In september was de zanger slachtoffer van een gewelddadige overval in zijn eigen huis. Daarbij werd hij mishandeld en werden zijn pinpas, creditcards en sieraden meegenomen.

Doodsbang

De 52-jarige zanger zei daarover dat hij nog dagelijks bang is in zijn eigen huis. 'Dat ze door mijn ramen heen schieten', geeft hij als voorbeeld. 'Ik kijk twee keer voordat ik naar de keuken loop, want dat is nog helemaal open. En dan ga ik snel weer terug.'

Bron: ANP Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.